Naprendszer

Minden kívánság CSEL-ecske dobozban 1 db személyre szabott feladatot és ennek minden kellékét találod, illetve 5 db, teljes mértékben személyre szabott színezőt!

Minden doboz megvásárlásakor a feladatot teljes mértékben személyre szabjuk!

2 490 Ft

5/5

Leírás

Nemrégiben egy nagyon különleges kérést volt szerencsénk teljesíteni. Egy óvónő keresett fel minket azzal a kéréssel, hogy ballagásra szeretne egy kisfiúnak valami személyre szabott, ugyanakkor kreatív ajándékot adni. Annyi információnk volt a kisfiúról, hogy Máténak hívják, szereti a régi várakat, a világűrt és mindent, ami az űrutazással kapcsolatos. A választásunk végül egy világűr témájú mini CSEL dobozra esett, amiben Máté elkészítheti a saját naprendszerét, méghozzá méretarányosan, amihez egy kis segítséget is tettünk a dobozba, illetve a már megszokott, egyedi tervezésű színezők sem maradhattak le: ezek pedig Máté nevének betűit ábrázolják, méghozzá világűr témában.

Kedves Máté!

Ezúton szeretnénk mi is gratulálni ballagásod alkalmából és kívánunk nagyon boldog iskolaéveket!
Örülünk, hogy tetszett a doboz, amihez nagyon jó szórakozást kívánunk!

Minden kívánság CSEL-ecske dobozban 1 db személyre szabott feladatot és ennek minden kellékét találod, illetve 5 db, teljes mértékben személyre szabott, a doboz témájához kapcsolódó színezőt!

Minden doboz megvásárlásakor a feladatot teljes mértékben személyre szabjuk!

Legyen bármi az alkalom, az Ürge CSEL-re mindig számíthatok!

CSEL-re fel!

Van terméktapasztalata?